Przeski123 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Cześć, proszę o wycenę mojej konfiguracji. Za ile na ten moment mógłbym sprzedać taki zestaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Świetnie poszczególne komponenty wycenia olx lub allegro, a do zsumowania posłuży kalkulator.Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeski123 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 1750 zł to będzie adekwatna wycena czy przesadziłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Przeski123 napisał: 1750 zł wystaw na olx a sie dowiesz, moim zdaniem przesadziłeś, ale każdy kupujący ma swoje kryteria. z cena zawsze możesz zejść w dół, w górę trudniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2023 W dniu 5.08.2023 o 16:35, Przeski123 napisał: 1750 zł to będzie adekwatna wycena czy przesadziłem? Witam zasadniczo to jest jakaś cena rynkowa za sprzęt, ale czy w takiej wystawionej się sprzeda ? zasadniczym problemem tego PC jest procesor, który już w momencie zakupu nie za bardzo nadawał się do gier... ale płyta główna zapewnia wsparcie po aktualizacji biosu, dla serii Ryzen 3000 czy nawet Ryzen 5000 i tak np. zamiast sprzedawać można rozważyć upgrade o nowszy procesor. https://www.msi.com/Motherboard/B450M-PRO-VDH-MAX/support#cpu cena wedle np. używanych na alledrogo to za zestaw około 1500pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeski123 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Dziękuję za pomoc. Komputer nie będzie wystawiany na portalach aukcyjnych. Jednostka zostanie sprzedana rodzinie, dlatego zastanawiałem się nad realną wartością rynkową. Wymianę procesora faktycznie rozważałem, ale szczerze mówiąc na ten moment nie widzę większego sensu. Każda gra jest grywalna w stabilnej liczbie FPS. Ustawienia graficzne nie mają dla mnie większego znaczenia, a tym bardziej dla 13 latka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...