vespereq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 mam taki shit no i problem jest tego typu ze komp startuje ale nic wiecej kreca sie wiatraki ale nic pozatym, radiator od proca jest letni wiec proc chodzi ee co jescze aa mierzyółem napięcia na kablach , nie ma zwarc przebic ani nic takiego wszystkie napiecia są identyczne z podanymi na obudowie a tak konkretnie to sa 2 zasilacze ze sobą złączone, co robic help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 535 W- shit?! O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A w jaki je sposób złączyłeś ?? Obydwa włączane jednym włącznikiem i każdy daje napięcia niezależnie . Czy w jakiś inny sposób są ci bracia syjamscy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 hmm nie to forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 dziwnie musi wygladac to co opisales, dlatego tez czy moglbys podac wiecej informacji... chodziazby pytanie prezesa_lbn i czy probowales wyjac ten zasilacz i wlozyc slabszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ee mnieweicej tak najpierw zrobilem tak zeby mocniejszy zasilacz byl odpowiedzialny za +3.3 i +5V -5V a slabszy za reszte zauwazylem natomiast ze napiecia sie troszke polepszyly i ze tak powiem wszystko ze soba polączylem czego efektem bylo to ze komp wstawal ale nie szedł bios więc pomyslalem ze cos sie musi blokowac i odcinalem po kolei kable zeby zobaczyc co bruździ no i bruździło na początki +12V komp wstawał ale szybko się wyłączał wiec polutowałem wszystko do kupy i odłączyłem +5VSB i zasilacz chodzi i napiecia trzyma doskonale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 aa i jakby co mam zdjecia z przed zabegiem w trakcie zabiegu i po wszytkim zdjecia kiepskiej jakosci bo z aparatu w komórze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 pokaz te zdjecia... jestem ciekawy jak to wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 bardzo chetnie tylko nie mam ich gdzie umieścic wiec jak ktos sie znajdzie to wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Dobra wal te fotki na maila bo sie nie doczekam :wink: raven155@tenbit.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ok juz to czynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 zasilacz 300W Zasilacz 235W Poczatek moda......środek moda......koniec moda. Dlugo to te foty pewnie nie podzialaja :( interia suxx Wszelkie pytania prosze kierowac do autora moda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 I jak sie podoba???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...