Xdusi Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Witam, 1 miesiąc temu kupiłem snowrunner, mam w nim 50 godzin, dziś (10.08.2023) o godzinie 22:00 przestał działać, gdy kilkam na steam graj, gra sie uruchamia i nagle koniec znów mam opcje graj, gdy wszedłem w menedżer zadań, aby zobaczyc czy aplikacja się uruchamia, ale nie ma nic żadnego zanku uruchamiania się Podzespoły: -Procesor i5 8400 -GeForce GTX 1650 -RAM (2x8GB) LEXAR 2666 mHz -Windows 11 Home 64-bit Dodam, że gdy znalazłem gre w dysku (D:)steam itp to pokazał mi się komunikat gra została przerwana (Nie znaleziono Sound) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Witam kolejny zadowolony użytkownik win11... ( a dobrze wam tak beta testerzy XD ) a płyta główna jaką posiadasz to ? producent model pytam, bo to właśnie na płycie głównej znajduje się karta muzyczna która odpowiada za dźwięk, chiba ze masz osobna kartę muzyczna ? , możliwe ze albo jest problem z karta muzyczna ( może umiera ) albo system coś namieszał. czy w systemie oraz w innych grach jest dźwięk ? np. YT, MP3. itp. ? bo czasami mając np. monitor podłączony po przez kabel HDMI, system stwierdzi ze sobie przełączy domyślne urządzenie odpowiadające za dźwięk na monitor po mino ze np. monitor nie ma głośników ... czy jak najedziesz kursorem na ikonkę głośnika na pasu zadań z prawej strony, i klikniesz lewy przycisk myszki to co się pokazuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...