killmann Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć Planuje kupić kartę sieciowa na USB cos w miare porządnego najlepiej z antena. I widziałem na necie bardzo dobre opinie na temat TP-Link TL-WN722N ale opinie były z przed 8 lat i takie pytanie czy warto kupować jeszcze ta karte czy jest coś lepszego w takiej cenie obecnie za 50zl mozna ja wyrwać ale powiedzmy gdyby cos lepszego bylo za 100zl czy tam 120 to czemu nie. Dajcie jakaś radę moze propozycje czy warto to jeszcze kupowac czy dac sobie spokoj bo sa lepsze i nie az tak drogie. Dziękuję Co sadzicie o tych warte swojej ceny lepsze będą od WN722N? https://www.x-kom.pl/p/190215-karta-sieciowa-tp-link-archer-t4u-1300mb-s-a-b-g-n-ac-dualband.html I https://www.x-kom.pl/p/554803-karta-sieciowa-tp-link-archer-t3u-plus-1300mb-s-a-b-g-n-ac-dualband.html#Opinie Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez killmann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Miałem tego WN722N wieki temu właśnie koło 10 lat temu i nie dawał sobie rady z grami online. W CS:GO co chwilę lagował aż po paru minutach karta padała i trzeba było resetować. Wyleczyłem się od tego czasu z kart na USB 🥸 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killmann Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Rozumiem ja niestety nie mam wyjścia mam taka wkładana na płytę ale używam HP ALL in ONE tam nie ma gdzie tego wsadzić niestety ;/ I muszę jakaś kupić na usb ponieważ ta wbudowana bardzo słaba 2 max 3 kreski a router nie daleko pożyczyłem od kolegi na usb od razu na max wszystko I nie wiem czy brać tego WN722N czy którąś z tych dwóch co podałem niby każda opinie ma dobre. Poważnie myślę o tym T3U Plus ale nie wiem czy warto czy to coś przyśpieszy ten net mój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killmann Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Tak przeglądałem i mam dylemat pomiedzy TP-Link Archer T3U Plus TP-Link Archer T4U TP-Link Archer T4U Plus Ta ostatnia wydaje się być najlepsza no i najdroższa ale czy tak jest pomoże ktos w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfiszel8 Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 Posiadam dwie karty TP-Link Archer T4U Plus. Działają całkiem dobrze. Jedyny minus jest taki, że te karty nie działają z telefonami w paśmie 5GHz, ponieważ smartphony mają te pasmo na zbyt wysokim , dla niej kanale. Jeśli chciałbyś używać internetu ze smartphona to tylko w paśmie 2.4 Ghz. Z routerem aktualnie z orange działa ta karta jak należy. Dziękuję. Pozdrawiam. Grzegorz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...