Keynan_ Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam :) Posiadam obudowę ENDORFY Ventum 200 Air z zamontowanymi fabrycznie 4 wentylatorami 120mm (3x przód i jeden tył), sam dołożyłem jeszcze 1 wentylator 120mm na górę. Chciałbym zapytać czy mogę wymienić wszystkie te wentylatory na 140mm? Chciałbym 3x 140mm przód 2x 140mm góra i 1x140mm tył. Czy ta obudowa daję taką możliwość? Pozdrawiam Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez Keynan_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Na przód 2 x 140, a reszta tylko 120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keynan_ Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Czyli niestety nie ma możliwości tak jak opisałem wyżej? ;/ Jedynie na przód wejdą 140mm? - dziwne, bo w sumie przy zamontowanych tych 120mm jest jeszcze miejsce wokół. Jeśli nie, to czy warto coś zmieniać w obecnej konfiguracji wentylatorów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Na stronie producenta masz zapewne instrukcję do pobrania. Ona powinna wyjaśnić co i gdzie można zamontować. Co do zmian, to za dużo wentylatorów może pogorszyć warunki względem tego co masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keynan_ Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Ok, dzięki za pomoc. Już wszystko wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...