arthx Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Witam ktora czcionka wam sie najbardziej podoba (do wygrawerowania na oknie do obudowy) prosze o porade moze jakies inne pomysly ? arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Wiesz wszystko zalerzy od stylu obudowy najlepiej jak dasz zdjecie czy cosik to bedzie mozna najlepiej wybrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 obudowa to xaser III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 To dla mnie 2) lub 15) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 To dla mnie 2) lub 15)Tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 1, 13, 15. ze wskazaniem na 15 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 9 ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 2,15 tha besciak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 10 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 IMHO tez 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 2/10/15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 a dla mnie... jeeeezu chlopie.. robisz ta bude dla nas czy dla siebie? komu ona ma sie podobac?? jak idziesz po spodnie do sklepu to tesz pytasz mamy qtore kupic...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 jak dla mnie to nr2 - a tak w ogóle to co to za font, bo very git jest? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 bierz 2 - a jak znajdziesz czas to możesz mi wysłać wszystkie ;) raptor@ocm.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 10 !!! Mozesz podac co to za font ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 niom nazwy fontów by sie przydały - przynajmniej tych na ktore sa glosy - a co do tematu to dla mnie 2/10/15 - czyli podobnie jak wiekszosc alt to IMHO czcioneczki do obudowy stworzone :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jak dla mnie to 2/15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 dla mnie 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 dziekuje za glosy i uwagi (rozniez te nie zwiazane z tematem :) po wstepnej selekcji zostalo: to powinno ulatwic (utrudnic ?) wybor ... arthx ps - postaram sie dowiedziec nazw tych czcionek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A moze ktorys z tych: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Mi 33 sie podoba... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 32 i 35 ze wskazaniem na 35 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 eeeee chyba 35 a jak chcesz to zmieścić? tak --> powered by h2o czy tak --> powered ------------> by h2o bo ta duza czcionka sie moze nie zmiescic... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 tylko 19 - nieżle pasuje do tego X'atylko 19 - nieżle pasuje do tego X'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 powiem tak obudowa nie ma specjalnie za duzo zaokraglen (o duzym promieniu). wiec jak najbardziej beda tu pasowac wszystkie pochyle czcionki napisane kursywa (to chyba jest kursywa) :D. wiec 31, 34 no i 35 choc 35 jest za bardzo okraglutka (pozatym jest ciut za duza). a to ze 34 jest zbyt chuda wyklucza ja do twojego zastosowania (moim zdaniem). stad 31 jest jak najbardziej idealna do tej obudy :) ale wywod :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 mam pytanie co do ankiety. przewiduje sie jakies nagrody ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 9, 14, 19.... moim zdaniem fajnie będą wyglądac własnie te. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 :arrow: widze za zdania sa podzielone. ja obstawiam 19 i 33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...