johnyse Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 SIEMA Mam takie pytanko nigdzie nieumiem tego znaleść wpisywałem w wyszukiwarce i nie ma :?: :arrow: Chciałbym wiedzieć czy da sie po formacie zaistalować win XP ale z pod dos a nie spod win np:98 bo jak wpisuje setup to wypisuje mi że apliacja jest pod windows a ja nie mam nic mam dosa wiec chciałbym wiedzieć czy istanieje taka możliwość zaistalowania tego wina :arrow: a jak sie da to czy możecie napisac jaką komende trzeba użyć :) Z gory dzieki nigdy niemiałem win XP a teraz chce go zaistalowac wiec jesli moglibyście mi pomóc bym był wdzieczny narka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Czytaj Readme.txt z CD instalacyjnego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 NIe da sie i tyle , trzeba z windowsa lub z plyty bootowalnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Instalator dosowy- i386winnt.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 NIe da sie i tyle , trzeba z windowsa lub z plyty bootowalnej.Co sie nie da jak sie da ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Hmm u mnie nie dzialalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Som takie specjalne dyskietki startowe do instalowania XP (sztuk 6), tylko uważaj żebyś sobie nie znalazł dyskietek z SP1 bo potem komp woła płytę z Service Pack1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Robisz formata. Wchodzisz do BIOSA robisz żeby startował kompa z płyty. Resecik, wkładasz płyte z Xp do CDromu i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Robisz formata. Wchodzisz do BIOSA robisz żeby startował kompa z płyty. Resecik, wkładasz płyte z Xp do CDromu i już. nie zawsze to działa, u mnie na przykład płytka nie chce się odpalić po takich ustawieniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A BIOS ma wykryty C-Rom? Tj auto detecta lub inaczej bo jak nie to nie bedzie bootowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Instalator dosowy- i386winnt.exe Ale wcześniej cholerny smartdrv.exe z jakiegoś win98/me, bo koleś osiwieje, zanim instalator przekopiuje pliki na dysk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyse Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Dzieki juz teraz sie pobawie może sie uda tylko nie zawsze to działa, u mnie na przykład płytka nie chce się odpalić po takich ustawieniach :arrow: nie zawsze sie da pamietam z wina 98 gościu ma racje :) ale zobacze jjak sie bedzie dało to ok :arrow: i jeszcze jedno skad mam załatwic te dyski startowe jak je zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 :arrow: i jeszcze jedno skad mam załatwic te dyski startowe jak je zrobićZe strony Microsoftu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Instalator dosowy- i386winnt.exe począswszy od starego NT 4.0 zawsze w katalogu I386 był plik setupu winnt.exe i z niego sie instalowalo . Kolega ma jak najbardziej racje i nie trzeba zadnych specjalnych dyskietek. Ja zawsze odpalam z dyskietki win98 z obsluga cd-rom wlaze do katalogu i386 i winnt.exe wiecej nic nie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyse Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ok dzieki wszyskim za wyczerpujaca odpowiedz chyba teraz se poradze i napisze wam czy zadziałało ale to dopiero w sobote ok nara :) i jescze raz dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyse Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Siemka dzieki dało sie nawet niemusiałem nic wpisywać dziki zbotowalem dysk chodz wiem że niezawsze sie tak da zrobić Narka :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...