Kristof Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Witam! Jak zrobic ghosta dla windy XP jezeli nie ma dosa :?: Prosilbym o dokladna instrukcje :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Bylo.Szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Najprosciej to zrobic/pozyczyc dyskietke startowa od starszego systemu. Ewentualnie zainteresuj sie "Hiren's Boot CD" jesli masz CDRW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Najprosciej to zrobic/pozyczyc dyskietke startowa od starszego systemu. Ewentualnie zainteresuj sie "Hiren's Boot CD" jesli masz CDRW. Mam na dysku dwa systemy Wina 98SE oraz XP wiec dyskietke startowa od SE posiadam...czyli co zrobic tak jak w 98 cala procedura tylko podczas wyboru dysku do image zaznaczyc ten, na ktorym mam XP :?: :idea: aha i czy obraz dysku musze nagrac na CD czy moge sobie wrzucic na HDD...tylko jak pozniej przywrocic go z tego dysku jak musze ustawic jako pierwsze bootowanie z CD :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Najprosciej to zrobic/pozyczyc dyskietke startowa od starszego systemu. Ewentualnie zainteresuj sie "Hiren's Boot CD" jesli masz CDRW. Mam na dysku dwa systemy Wina 98SE oraz XP wiec dyskietke startowa od SE posiadam...czyli co zrobic tak jak w 98 cala procedura tylko podczas wyboru dysku do image zaznaczyc ten, na ktorym mam XP :?: :idea: aha i czy obraz dysku musze nagrac na CD czy moge sobie wrzucic na HDD...tylko jak pozniej przywrocic go z tego dysku jak musze ustawic jako pierwsze bootowanie z CD :?: 1. Możesz zrobić ghosta z partycji na której masz Xpeka tylko że to zdawało by egzamin tylko w przypadku kiedy masz też zrobionego gosta z partycji z w98 i przywracasz obie 2 Obraz dysku moża wrzucić na HDD 3 bootowanie z cd? niebardzo kumam po co. Co do przywracania z HDD to nie jestem ci teraz w stanie przytoczyć nazw poleceń bo nie mam ghosta pod ręką ale to chyba było from image ( wybierasz obraz z dysku) a potem wybierasz partycję na którą to ma iść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...