Skocz do zawartości
asd22222

Zakup komputera - wybór sklepu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zamierzam w następnym tygodniu zamówić nowego PC. Budżet to około 8 300zł. Części mam już w zasadzie wybrane. 

Chciałbym zakupić całość z usługą montażu. Mam jednak problem w którym ze sklepów internowych opłaca się to zrobić najbardziej. Chodzi mi tutaj głównie o brak cyrków w stylu sprzedaży używanych podzespołów jako nowe, ogólnej jakości usługi montażu oraz późniejszej obsługi w razie gdyby trzeba było coś reklamować. 

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na moje pytania, jednakże są sklepy które częściej sprawiają klientom problemy i są sklepy bardziej ugodowe oraz oferujące wyższą jakość oferowanych usług. Dlatego też pytam o ogólne opinie na temat tych najbardziej popularnych.

Edytowane przez asd22222

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ale pachnie mi to trochę badaniem. Nie wiem z jakiej firmy i czym niby mieliby się potem chwalić, bo te "wady i zalety" to trochę mit. Kajzerkę kupisz i w małym i w dużym sklepie - jednemu podoba się to, drugiemu tamto. Ostatecznie obaj macie kajzerki. 

Kupić gdzieś trzeba, a sklepy działają podobnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi