asd22222 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Witam, zamierzam w następnym tygodniu zamówić nowego PC. Budżet to około 8 300zł. Części mam już w zasadzie wybrane. Chciałbym zakupić całość z usługą montażu. Mam jednak problem w którym ze sklepów internowych opłaca się to zrobić najbardziej. Chodzi mi tutaj głównie o brak cyrków w stylu sprzedaży używanych podzespołów jako nowe, ogólnej jakości usługi montażu oraz późniejszej obsługi w razie gdyby trzeba było coś reklamować. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Nie da się odpowiedzieć na Twoje pytania. Każdy sklep ma wady i zalety, zależy na kogo trafisz. Najlepiej to samemu poskładać i masz pewność 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asd22222 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) Wiem, że nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na moje pytania, jednakże są sklepy które częściej sprawiają klientom problemy i są sklepy bardziej ugodowe oraz oferujące wyższą jakość oferowanych usług. Dlatego też pytam o ogólne opinie na temat tych najbardziej popularnych. Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez asd22222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cryforger Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Przepraszam ale pachnie mi to trochę badaniem. Nie wiem z jakiej firmy i czym niby mieliby się potem chwalić, bo te "wady i zalety" to trochę mit. Kajzerkę kupisz i w małym i w dużym sklepie - jednemu podoba się to, drugiemu tamto. Ostatecznie obaj macie kajzerki. Kupić gdzieś trzeba, a sklepy działają podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVilkacy Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Pod adresem każdego sklepu znajdziesz historyczne wpisy o tym, że klient został wydymany, więc nie da się odpowiedzieć z pewnością, że jeden jest lepszy od drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...