no13 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zacząłem robić porządki w Menu Start. Zacząłem przenościć wszystkie skróty od offica do katalogu "Ms Office XP", od skanera, drukarki do "hardware" itp. chciałem zrobić porządek. Zrobiłem restarta kompa, chce sprawdzic efekty, patrze... i widze jeszcze duzo nie poprzenoszonych plików. Zakumałem dopiero ze przenosiłem skróty z: "C:Documents and Settingsno13Menu StartProgramy" wchodze do: "C:Documents and SettingsAll UsersMenu StartProgramy" i tu zaczynam robic porządki. Wszystko by bylo ok gdybym nie odpieprzył takiej rzeczy, mianowicie aby nie bawić sie w tworzenie odpowiednich katalogów w jednym i drugim menu start (rozumieć: all users i no13) to pomyslalem ze wszystko z no13 skopiuje do All Users. Na kompie jest tylko jeden user - no13. Skopiowałem dosłownie wszystko (ctrl+a i ctrl+c pozniej ctrl+v). Odpalam ponownie kompa aby sprawdzic efekty. Nagle włączają mi sie podwójnie programy z Autostartu. Mam tam łączenie z isdn, speed fana, GetRighta, DC++, girdera. Pomyslalem sobie pewnie zrobily sie kopie skrotow, ale wchodze i patrze i nic..... wszystko niby ok. Zrobiłem wiec tak, w all users zostawiłem autostart pusty a w no13 zrobilem skroty w autostarcie, (przenioslem same skroty) Odpalam kompa i nic sie nie laduje z autostartu. Jak zrobie np. czesc tu plikow a czesc tu to po odpaleniu kompa te z all users ladują sie dwukrotnie. Paranoja jakaś. Ludzie pomozcie mi : D Prawie przekonalem sie juz do XP. Przez 4 miesiecy zadnego errora ani zwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 to nie wina xp tylko chyba Twoja , bo namieszałes szczerze mówiąc to pisząc- to też namieszałes... wywal wszysko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 No namieszałeś. Wywal wszystko z obu profili, sprawdź w Msconfig - zakładka uruchamianie jakie masz progsy i nie powtarzaj ich w Menu start - Autostart. Być może tu jest przyczyna. Potem wprowadź programy do Autostartu w folderze all users i odpal kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no13 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 juz format byl =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 hehehehe.a jednak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...