domel Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Co myślicie o płycie MSI KT4000V i KT400 Ultra !!!Czy warto sie nimi interesowac!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Nie spyła nie jest warta swojej ceny za 350zł było ale się śkończyło gigabyty na kt600 z firewire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 jezeli jest w cenie ok 330-350 zl to lepiej dolozyc do jakiegos nforce2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 elo plytki polecam zero problemów , i oc bez problemów ,jak chcesz to bierz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 elo plytki polecam zero problemów , i oc bez problemów ,jak chcesz to bierz i VCORE max +0.1V :lol: niepolecam, weź cosna NF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 elo plytki polecam zero problemów , i oc bez problemów ,jak chcesz to bierz i VCORE max +0.1V :lol: niepolecam, weź cosna NF2 Płyty MSI mają napewno więszke możliwość OC niż twój śmieszny GigaByte Płyty MSI mają tylko jeden duży minus po roku do 2 lat użytkowania zaczynają się strasznie sypać, ale jak masz zamiar zmieniać płytę po roku(np. Athlon 64 :D ) to możesz brać. Ja polecam Ci jednak jakąś tanią mobo z nf2 (FIC, Soltek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 możliwosći to mają większe dopiero po vmodzie napiecia, bo tak gigabyte ma mimowszystko większy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Co myślicie o płycie MSI KT4000V i KT400 Ultra !!!Czy warto sie nimi interesowac!!! Jeśli nie planujesz podnoszenia napięcia podczas podkręcania więcej niż 0.1V (jak FumFel_20 napisał) to powinna ci wystarczyć. Na płytę są 2 lata gwarancji (przynajmniej ja mam tyle) więc raczej nie musisz się obawiać tego co pisze lebioda, po 2 latach i tak pewnie zmienisz płytę. Ja bym jednak brał płytę z obsługą FSB200, chyba, że tego MSI kupujesz tanio i więcej nie możesz dołożyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 nie warto zadnych MSI ani GB lepiej odrazu cos porzadnego : Abit i Epox np.8K9A 309pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...