A_R_T Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 Proszę o informację czy zestaw komputerowy z PurePC z września w kwocie 3500 zł to dobry wybór do grania w rozdzielczości FullHD czy można lepiej. Poniżej link do konfiguracji. https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-wrzesien-2023-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angry Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 Zestaw jest w porządku, na czym najbardziej Ci zależy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A_R_T Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Sprzęt komputerowy zmienia się bardzo dynamicznie, a że swojego aktualnego kompa składałem w 2009 r. czyli można powiedzieć że to już prehistoria to wypadłem z obiegu. Wiem, że AMD powróciło na rynek procesorów ze swoją udaną generacją Ryzen. Kojarzę, że z kartami graficznymi od Nvidia zazwyczaj jest mniej problemów niż z Radeonami, ale jest to wiedza zapewne już nieaktualna. Nie jestem "fanbojem", żadnego producenta w związku z czym chciałem się upewnić, że z tytułowym kompem nie będzie jakieś wpadki. Generalnie komputer będzie mi służył do amatorskiego montowania filmów z np. wakacji, obróbka zdjęć oraz do grania w FullHD bo taki posiadam monitor. Chciałbym w grach mieć wysokie ustawienia oraz 60 FPS oraz żeby komputer wystarczył na dłużej bez konieczności szybkiej modyfikacji. Nie zależy mi na Ray Tracing'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...