Hydr0Homi3 Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2023 Siemanko! Planuję złożyć swój pierwszy komputer do gier w budżecie max do 5k ale chętnie mniej. Póki co udało mi się złożyć taki zestaw, natomiast zastanawiam się czy da się go jakoś zoptymalizować. https://www.x-kom.pl/lista/s62slmqqp W morele cena: 4 251,90 zł a w x-kom: 4 582,00 zł. Jak mam być szczery to jestem gotowy dopłacić te 300zł żeby tylko nie kupować w morelach, ewentualnie kupie u nich tylko case i dysk bo są aktualnie na promocji. Dajcie proszę znać co sądzicie, jestem otwarty na wszelkie komentarze i krytykę. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2023 Zestaw całkiem ok tylko masz tam dwie karty graficzne 😛 Zobacz jeszcze na proline, tam też całkiem spoko ceny mają, a jak planujesz składać samemu to nie widzę przeciwskazań żeby zamówić z różnych sklepów 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydr0Homi3 Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2023 Wiem wiem :D dodałem na chwilę 4070 bo chciałem coś sprawdzić. Zaraz sprawdzę proline, dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...