monocyklista Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Witam, może tutaj mi ktoś pomoże. Zainstalowałem gierkę i po odpaleniu ekran robi się czarny i nic się nie dzieje :/ Przez chwilę zaczyna coś ładować, ale się zatrzymuję i mogę czekać do końca świata, a i tak nic się nie stanie :/ Czy ktoś miał podobny problem?? stery 93.71. sprzęt jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Gralem w to nie dawno, wg. mnie gierka jest beznadziejna, pogralem 30 min i ----> uninstal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Gralem w to nie dawno, wg. mnie gierka jest beznadziejna, pogralem 30 min i ----> uninstal. to co z tego ? Witam, może tutaj mi ktoś pomoże. Zainstalowałem gierkę i po odpaleniu ekran robi się czarny i nic się nie dzieje :/ Przez chwilę zaczyna coś ładować, ale się zatrzymuję i mogę czekać do końca świata, a i tak nic się nie stanie :/ Czy ktoś miał podobny problem?? stery 93.71. sprzęt jak w podpisie. moze zainstaluj najnowszy DirectX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 to co z tego ? Nic, tylko wypowiadam swoją opinie o tej gierce, moze ktoś na jej podstawie nie wyrzuci pieniędzy w błoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Gralem w to nie dawno, wg. mnie gierka jest beznadziejna, pogralem 30 min i ----> uninstal.A podobal Ci sie film? Jezeli nie, to rzeczywiscie gra sprawia wrazenie biednej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komiago Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mam pytanie o misje w której duży robal siedzi w klatce na środku placu. Rzowalam 2 duże robale zionące plazmą i ... co dalej ? Niestety ale zlatuje się tyle robali że w końcu mnie załatwiają ! Jak to przejść ? Znalazłem tipsy w krórych pisało " uruchomić grę z parametrem ~" o co tu chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...