Smartek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Witam! Wiem, ze to nieladnie tak wyskakiwac odrazu na forum z takim dziwnym tematem, ale potrzebna mi pomoc..., przy okazji chcialem sie przyiwtac, a wiec WITAM GORACO ! [przywitanie i wstep za soba ] No wiec od niedawna istnieje serwis o nazwie Linux Root poswiecony oczywiscie [sama nazwa mowi...] systemom linuksowym... Poszukujemy chetnych do wymiany bannerow/buttonow, ludzi znajacych sie na linuksie, aby pisali nam arty, czy tez newsmanow [ludzi, ktorzy pisza newsy ]. Adresu strony nie podam, poniewaz bedzie to uwzane za reklame, jesli ktos chetny to na PM, lub na jakis komunikator ..., jesli ktos jest zainteresowany wspolpraca to pisac tu na forum ... mam nadzieje, ze mi admini jamy wybacza takie "najscie", ale mam na usprawiedliwienie to, ze zamierzam zostac tu na dluzej i byc stalym bywalcem. pozdro ps - jesli w moim tekscie sa bledy ortograficzne, gramatyczne, interpunkcyjne to wielkie SORX, ale to wina tego, ze mam dopiero 12 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ciekawe ciekawe kiedy ja mialem 12 lat to joye lamalem a nie linuks :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...