marsgrey Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 Witam, chciałbym się dopytać co sądzicie o takim zestawie do gier, czy to wystarczy? Niestety jestem polakiem cebulakiem i nie mogę sobie na dużo pozwolić, czy to wystarczy pod najnowsze gry i na kilka dobrych lat? Nie zależy mi specjalnie na jakichś zawrotnych wynikach "300fps/4k", tylko takim normalnym graniu dla normika. https://www.morele.net/inventory/info/778040b5/ Z gory dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gifosha Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 Nie wiem na co Ci dwie obudowy. Wywal jedną i weź Sapphire Radeon RX 6750 XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsgrey Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 No właśnie nie potrzebne, byłem pewny, że jedną wywaliłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 Witam NM620 nie brakuje wpisów na forach, mam problem z tym dyskiem... dopłacił bym do np. Dysk SSD ADATA XPG Gammix S11 Pro 2TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen3 NVMe (AGAMMIXS11P-2TT-C) lub Dysk SSD ADATA Legend 900 2TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe (SLEG-900-2TCS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsgrey Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) A ten Sapphire RX 6750 zrobi taka różnię w grafice? Bo robi w cenie na pewno. I pytanie jeszcze o płytę główną, próbuję odchudzić budżetowo ten składak, czy mógłbym zamienić MSI na Gigabyte: https://www.morele.net/plyta-glowna-msi-b550-a-pro-6934828/ https://www.morele.net/plyta-glowna-gigabyte-a520m-ds3h-7007675/ Edytowane 26 Października 2023 przez marsgrey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 7 godzin temu, marsgrey napisał: I pytanie jeszcze o płytę główną, próbuję odchudzić budżetowo ten składak, czy mógłbym zamienić MSI na Gigabyte: zamienić zawsze możesz, ale kto chce przycebulic na zakupie płyty głównej czy zasilaczu, to potem będzie mu się odbijać "czkawka". 7 godzin temu, marsgrey napisał: A ten Sapphire RX 6750 zrobi taka różnię w grafice? Bo robi w cenie na pewno. hmmm , jak na razie dostęp do testów na portach czy nawet YT jest bezpłatny, przecież tutaj chodzi o twoje pieniądze, to tak mógł byś się sam zainteresować tematem na co je wydasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsgrey Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 Ja się na tym nie znam kompletnie, oglądanie filmików nic mi nie da, dlatego pytam ludzi dla których zrozumienie tego pikuś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matadrox Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 Ostatnio dla mojego młodego zakupiłem na portalu płytę wraz z procesorem. Też cebuluję, bo ważniejsze rzeczy na łbie mam aniżeli granie dzieciaków, ale za 2 stówy teraz młody gra na full w fortnite, Batmany, GTA V, warthunder - kinowe - i kilka innych gier. Owszem GTX kosztował mnie 4 stówy używany 6GB, ale koszt 6 stów za całość to nie dużo. Więc jeśli masz już ram, u niego to było 16GB DDR3, zasilacz bequiet 600W, to zawsze wyjdzie ciut taniej. No ale jak chce się mieć faktycznie nowe, no to nie ma co. Płać i płacz😝 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...