Gryzli Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Czy ktos porownywal te zasilacze ze soba i jakie ma wrazenia. Ktory cichszy a ktory wydajniejszy i jak trzymaja napiecia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Czy ktos porownywal te zasilacze ze soba i jakie ma wrazenia. Ktory cichszy a ktory wydajniejszy i jak trzymaja napiecia?Kurna proste ze Chieftec. Zaden Huntkey mu nigdy nie dorowna. Chcby mial pozlacane wentlatory, obudowe i styki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 To tak jakbyś pytał o Porsche i powiedzmy Opla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Chieftec lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 jasne ze chieftec lepszy; a dlaczego?? bo ja takiego mam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Czy ktos porownywal te zasilacze ze soba i jakie ma wrazenia. Ktory cichszy a ktory wydajniejszy i jak trzymaja napiecia?Nie wiem jak HuntKey ale Chieftec jest super. Sprawdzałem napięcia odchyłki od normy przy max. obciążeniu 2% i ani troszkę więcej. A dodatkowo cichutki, że go dosłownie nie słychać. Może ktoś się teraz wypowie na temat HuntKey-a to sobie porównasz wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Czy ktos porownywal te zasilacze ze soba i jakie ma wrazenia. Ktory cichszy a ktory wydajniejszy i jak trzymaja napiecia?Nie wiem jak HuntKey ale Chieftec jest super. Sprawdzałem napięcia odchyłki od normy przy max. obciążeniu 2% i ani troszkę więcej. A dodatkowo cichutki, że go dosłownie nie słychać. Może ktoś się teraz wypowie na temat HuntKey-a to sobie porównasz wyniki. Dzieki, poczekam jeszcze, moze sie ktos wypowie kto ma HuntKeya, ciekaw jestem jak te zasilacze sie sprawuja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ja uwazam ze najlepszy jest DualFan CHieftec 420 W i basta :) Tylko ze drogi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 jasne ze chieftec lepszy; a dlaczego?? bo ja takiego mam!! Zgadzam się z panem w 100% :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 jakos nie mam zaufania do huntka dlatego moim (i jak widac nie tylko moim) zdaniem chieftec bedzie lepszym wyborem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Chieftec. I wszystko jasne. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jestem ciekawy jak jest z glosnoscia tego Chieftec 420W HPC-420 , bo o Huntkey LW-6400H Gold 400W slyszalem ze ma 21 dB na max. Tez si ezastanawiam co kupic... Chifteca, czy Huntkeya? Hmm... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyR Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 zasilacze HuntKey nie są złe. Moj 300W ciagnie od 2 lat : 3szt HDD, CDRW, DVD, SB live, 2*256MB, karta PCI_raid, radeon 8500, Athlon 1600XP Ale juz napiecia padają zalezy ile kosztuje ten HuntKey bo cieftec 420W - 309 zl? JerzyR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 2 miechy temu też miałem taki dylemat. Wybrałem Szefa 420 i jestem zadowolony: dwa wiatraki, autoregulacja obrotów, zabezpieczenia, moc. Wybrałem szefa bo był dostępny od ręki ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatan Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ja mam podobny problem, chce kupić zasilacz i zastanawiam sie który wybrać. Myślałem nad Antec true 430W i właśnie Cheiftec 420W. Jak sądziecie który będzie lepszy i czy warto dopłacać do Antec'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 szeftek ... i wszystko jasne :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...