labo Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 witam, czy ktoś się orientuje dlaczego na allegro można kupić nowe, zafoliowane office 2019-2021 proffesional za 250-300zł? Czytałem komentarze i nie są to używane lub skradzione klucze , tylko pełnowartościowe , zafoliowane officy w pudełku, które przypisują się do konta microsoft. W komentarzach i na zdjęciach wyczytałem, że sa made in usa, więc pewnie z rynku amerykańskiego. Jednak zacząłem szperać w amerykańskich sklepach, ceny officów i są one zbliżone do cen europejskich.. Więc sam nie wiem, może toś wie , skad takie ceny i czy to legalne?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy89 Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) Nie polecam tego kupować, kupiłem dwa i oba zwróciłem, to używane klucze które nie dodają się do konta Microsoft a przy próbie aktywacji pojawia się info o przekroczonym limicie aktywacji i możliwa jest tylko aktywacja telefoniczna. Podejrzewam że legalność jest na podobnym poziomie jak office aktywowany przy użyciu aktywatora/cracka. Edytowane 6 Listopada 2023 przez suchy89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...