VonV3in Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 (edytowane) Siema- padly mi dwie plyty - jedna probowalem reklamowac w morele (przyslali mi plyte pewnie po zwrocie miala caly socket pigietych i polamanych pinow) gwarancji nie otrzymalem. Wyslalem plyte do producenta, w tym tygodniu powinna przyjsc. W miedzyczasie kupilem taka sama plyte, i sam wylamalem kilka pinów 🙂 coz plyte oddam do producenta nie bede informowal sprzedawcy o tym. I moje pytanie bo będę chcial sprzedać pozniej ta druga plytę - czy oni sie polapia ze to inna plyta podczas zglaszania gwarancji? sprzedalbym ja jako z 3 letnia gwarancją jesli sie nie polapia. Jesli mieliby sie polapac to sprzedam jako po serwisie. Jak sadzicie mieliby sie polapac? Czy nie probowac takich sztuczek i sprzedac od razu jako po serwisie. Swoja droga te piny bardzo wrazliwe sa, nic nie wybaczaja laikowi- chyba za mocno docisnelem chlodzenie i niezbyt delikatnie nakladalem tą klemę z płyty głownej. Ps plyta to asrock x670e taichi Edytowane 4 Listopada 2023 przez VonV3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...