szczur Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Tak jak w temacie :?: Obydwa mają po 8 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 hehe a co konkurs na in4 ;) 9500 ma 4 a pro ma 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 zamknac topic! usunac! nigdy wiecej takich badziewi!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Tak jak w temacie :?: Obydwa mają po 8 :?:I tak lolku nie wygrasz :P ahehehehehe takie rzeczy to ja w malym paluszku mam :P AHAHHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 spider: widziales pytania? lole tak jak ten koles... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Tak jak w temacie :?: Obydwa mają po 8 :?:I tak lolku nie wygrasz :P ahehehehehe takie rzeczy to ja w malym paluszku mam :P AHAHHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to ze koles niewie , nieznaczy ze jest lolem , sam jestes lolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/search.php :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...