badzer Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Pierw płyta sie popaliła a teraz <span style="color:red;">[ciach!]</span>a proc zjarany na amen. Przez swoja głupote bo nie podpiełem pompki :cry: :oops: . Ale znajomy z serwisu to załatwi. OK dośc sentymentów do rzeczy wie ktos gdzie na Gigabyte jest czujnik temperatury proca? Bo teraz po tym wypadku cały czas pokazuje temp 127 stopni, przedtem było normalnie i nie wiem co moze pomóc. Można go jakos wymienic czy coś? UPDATE: A co smieszniejsze w biosie pokazuje dobra temperature Update2: Sandra pokazuje normlanie tylko MBM i SpeedFan wariuje UPDATE: Teraz wszystkie juz głupieja ja powoli tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Spróbuj odinstalować MBm i speedFan ja też tak mialem na Abicie po zmianie ołyty głównej i przeinstalowanie pomoglo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badzer Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ok poradziłem sobie wystarczyło troche poobawic sie z wstawieniami MBM (zmienic tablice czujników) teraz pokazuje normalnie ale na tym poprzednm dalej głupieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 W SpeedFanie rowniez zmien THERMISTOR w zakladce ADVANCED, chyba to to ci kaszani :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...