zarol Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Teraz mój Athlonik chodzi na 7,5 x 150. temp. Idle 35C, load moze z 42C. Śmiga świetnie. Puściłem kilka 3Dmarków, bo nie chciało mi się czekać więcej. Zero zwisów. Boję się dać więcej, bo chyba pamięci mogą siąść, czyż nie? Płyta 8K7A+ Epox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Dlaczego miałyby siąść? :) albo będą chodziły na takim fsb albo nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 hm ja puściłem swoje pamiątki na Fsb 160 mnoznik x 10 i jak narazie śmiga jak sie skopie to zmienie na ddr 2700 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Kurczę a miałem Elixiry 266mhz co szły na 160fsb to wziałem i sprzedałem :evil: i teraz na jakiś shitach siedze bo w Kraku nie moge kupić markowych pamiątek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 U mnie Kingstony hulaja na 166 ale musialem zjechac z timingami i cas na 2.5, napiecie 2.6V.Wieksze podnoszenie napiecia nic mi nie daje bo i tak na cas 2 nie dzialaja ( fajne komunikaty na starcie win :lol: ). Te Samsungi i OCZ swietne pamiatki ale cena :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 :P moje chodzily na 180mhz CL2 :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Z tego co wiem to XtremeDDRy u MKa11 chodziły na 191 przy CL2 i to bez zmiany napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Z tego co wiem to XtremeDDRy u MKa11 chodziły na 191 przy CL2 i to bez zmiany napięcia.Ehhh gdybym miał tylko trochę kasy napewno bym wział :( zastanawiam sie co sprzedać by kasę zdobyć na pamiątki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Moje kingstonki chodza stabilnie 165MHz cl. 2.0 jak daje 166MHz cl. 2.0 to juz sie sypia pierdzielone :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Kurczę a miałem Elixiry 266mhz co szły na 160fsb to wziałem i sprzedałem :evil: i teraz na jakiś shitach siedze bo w Kraku nie moge kupić markowych pamiątekdo 160 i to na cl2 :) lubie takie niebrandowe pamiątki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 A tak z ciekawosci to poprawa chlodzenia pamieci np. radiatory daje jakies odczuwalne efekty??Czy moze zamiast tego kase dolozyc do Samsungow albo inniejszych pamiatek??Gdzies widzialem pamieci chlodzone woda ale nie pamietam czy to cos dalo czy tak dla szpanu koles to zmontowal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja na na jakios pirdolonych no namach smigam na 160,co prawda z zestawem Thermalteka (wczesnij max 149)ale macie3 racje dobre pamieci to podstawa i Basta!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarol Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Puściłem athlonika na 160MHz FSB. Jak na razie śmiga niesamowicie. Temperatura load=42C. Chyba nieźle co? Zastanawiałem sie nad zmniejszeniem AGP na 2x, bo teraz jest 80MHz, ale nie wiesza sie w 3dmarku wcale, to zostawiłem. No cóż jest super. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ciagnij dalej zobaczymy jaki zapas mocy ma jeszcze twoj sprzet. Aktulanie jest naprawde niezle. Tak dalej. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...