Gość DaMcio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 hem a więc czy brać 9500 Pro czy noże zwykłego 9500 pisze to bo jak zauważyłem to 9500 można podkręcić na 9700 :P tylko mam pytanie czy ta karta to spokoje będzie pracowała po takim podkręceniu i czy tylko 9500 moża podkręcić na 9700 czy może 9500 Pro też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 9500 Pro nie da się zmodować na 9700. Szukaj modowalnych 9500 - będzie najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ja się nie za bardzo znam na hardware ..... co to znaczy modowalnych Kto pyta nie błądzi :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 TO znaczy takich ktore NADAJA sie do podkrecenia. Chodzi tu o okreslona serie/producenta itp. Jedne sa modowalne (da sie z nich zrobic 9700) a inne nie (nie da sie z nich zrobic 9700:) A 950 Pro juz nie produkuja, wiec mozesz miec problem z ich dostaniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 bylo juz otym 100000 razy , jak pamieci ulozone w litere L to modowany na 9700 jak nie to nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 aa ok dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A 950 Pro juz nie produkuja, wiec mozesz miec problem z ich dostaniem :) Szkoda. Zacna karta. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 bylo juz otym 100000 razy , jak pamieci ulozone w litere L to modowany na 9700 jak nie to nie8O 8O :lol: :lol: 8O 8O no ja jakoś mam ułożone w literę L i jest niemodowalny...nie wszystkie te karty z pamięciami w L są modowalne...gdzieś tam czytałem, że tylko około 50 %...więc to nie jest żadna pewność, że jak kupi z pamięciami w L to sobie zmoduje... 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teo Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zmodowalem swojego radka 64 mb ddr zrobilem moda soft odblokowalem potoki i wszystko ok a karta kreci sie tak jak w opisie. Moja karta jest 128bitowa sa radki 9500nonpro majace 256 bit i to one moga byc przetaktowane na 9700 czyli ostatnie radki z produkcji 9500 a wygladaja tak ale ich pamiatki nie takie fajne jak moje infeony2.8ns :P ale taka karta kosztuje sporo lepiej dorwac starego poczciwego szapirka 9500 non pro i probowac modifikowac jest wiele aukcji na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 no mój szafirek wygląda tak : no i ma pamiątki Infineon 3.3 ns i niestety po softmodzie już w windzie koło ikon pojawiają się czarne paski w 32 bitach (w 16 nie ma) a w 3dmark01 mam tzw. efekt szachownicy...myślicie,że np. polepszenie chłodzenia pomoże :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ile takie zmodowanie kosztuje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ile takie zmodowanie kosztuje ...NIC :D trzeba tylko wgrać zhakowane stery omega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 aaa gdzie takie dostanee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 http://www.software602.com/products/pcs/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...