Nessay Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Wiecie moze czy mozna dostac gdzies przednie panele do napędow? o roznych kolorach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Pomaluj se lub tasma obklej bo czegos taiego chyba nie da sie dostac no chyba ze ze zlomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 pomaluje i strace gwarancje =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Wiecie moze czy mozna dostac gdzies przednie panele do napędow? o roznych kolorach? Oj wątpie, nigdy czegos takiego nie widzialem, wiem że niektórzy producenci napedów robią napędy z różnymi panelami -biały i czarny. A czy są luzem sprzedawane-raczej nie,chyba że jest jakas inna firma która się tym zajmuje ale z czymś takim się jescze nie spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ano stracisz wiec mowie oklej tasma jak by co to ja odkleich i po klopocie. B3TON mial taki sam dylemat to mu to radzili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 albo poszukaj w jakims sewisie, sklepie czy na gełdzie panelu od swojego modelu... kiedyś w krakowie bez problemu mozna buło dostac panele do eldzików za 10zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Dlaczego mialbys stracic gwarke :?: przeciez nie bedziesz rozkrecal obudowy napedu (czyt. nie zrywal plomb) tylko sciagniesz przedni panel -> wyciagniesz przycisk i okienko zeby sie nie zamalowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Dlaczego mialbys stracic gwarke :?: przeciez nie bedziesz rozkrecal obudowy napedu (czyt. nie zrywal plomb) tylko sciagniesz przedni panel -> wyciagniesz przycisk i okienko zeby sie nie zamalowalo.Nio ale to juz jest ingerencja w sprzet i utrata gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ja w tej sprawie pisałem do LG mejla i odpisali ze pomalowanie przedniego panelu nie powoduje utraty gwarancji ! A tu zacytuje ... "Napęd nadal będzie posiadał gwarancję. Z poważaniem; Mirosław Korszeń -----Original Message----- From: Grzesiek [mailto:muranowscy@o2.pl] Sent: Friday, July 25, 2003 5:32 PM To: service@lge.pl Subject: DVD Mam pytanie odnosnie napedu Dvd i gwarancji. Czy po pomalowaniu przedniego panelu napedu dvd bedacego jeszcze 22miesiace na gwarancji strance gwarancje ? czy jakiekolwiek usterki nie zwiazane z przednim panelem napedu beda uwzglednione podczas naprawy napedu gdy ulegnie on jakiejs awarii ?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 a jaką farbą to malowac? zeby nie wyzarlo plastiku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ja malowalem zwyklym spray'em - 3 psikania i wyglada elegancko :P UWAGA tylko na wszelkiego rodzaju rozpuszczalniki bo ONE NISZCZA (scieraja) plastik... ja wlasnie przed pomalowaniem przedu wytarlem zmywaczem do pzanokci napis Lite-ON i sie kaszanka zrobila... napis zszedl narem z drobna warstwa plastiku - tak wiec uwazajcie na to :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Przecie to oczywise ze to tak dziala na produkty ropopochodne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ja malowalem zwyklym spray'em - 3 psikania i wyglada elegancko :P UWAGA tylko na wszelkiego rodzaju rozpuszczalniki bo ONE NISZCZA (scieraja) plastik... ja wlasnie przed pomalowaniem przedu wytarlem zmywaczem do pzanokci napis Lite-ON i sie kaszanka zrobila... napis zszedl narem z drobna warstwa plastiku - tak wiec uwazajcie na to :!: hehhe lajtont to się sam rozpuszcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Wiecie moze czy mozna dostac gdzies przednie panele do napędow? o roznych kolorach?Kurde kup zwalonego takiego samego CD-ROMA, albo z identycznym panelem - mowie np. o LG. I se ten kupiony pomaluj, a tamten zdejmij i do szuflady :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooger Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 proponuję nagrywarkę Aopena z dodatkowymi panelami - otrzymujesz białą i do tego 3 inne panele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 proponuję nagrywarkę Aopena z dodatkowymi panelami - otrzymujesz białą i do tego 3 inne panele :):lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 w sklepach modderskich sa do kupienia frontpanele do CD Coolermastera - calkiem ladne aluminiowe... drogie nie sa ale to juz pojscie na latwizne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ja mylem mydlem pozniej papier scierny podklad do platiq farbaX3 bezbarwnyX2 i sie nie sciera a wyglada masakrystycznie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A ja 2x zwykla farba i jest pieknie... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Spray (czyt..sprej :wink: ) Rullez !!! Niezastąpiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 w sklepach modderskich sa do kupienia frontpanele do CD Coolermastera - calkiem ladne aluminiowe... drogie nie sa ale to juz pojscie na latwizne :) A mozna gdzies to w Polsce dostac? Daj linka. Moim zdaniem po czesci pojscie na latwizne - ale z drugiej strony z platiku aluminium nie zrobisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 w sklepach modderskich sa do kupienia frontpanele do CD Coolermastera - calkiem ladne aluminiowe... drogie nie sa ale to juz pojscie na latwizne :) A mozna gdzies to w Polsce dostac? Daj linka. Moim zdaniem po czesci pojscie na latwizne - ale z drugiej strony z platiku aluminium nie zrobisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...