ATLON Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 posluchajcie tego http://info.onet.pl/781686,11,item.html dziecko 1 klasy podstawowki potrafie sie lepiej wypowiedziec strach pomyslec co za ludzie rzadza ta polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Buahahaha :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Nie moge .Ta babka chyba podstawówki nie skonczyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Samo obrona wykształcenie podstawowe :P A może nawet nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Przecierz kazdy wie ze Samoobrona to ludzie z wiochy to musza gadac jak chlop z pola :D :D :D :lo: :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Żenada, ale czego się można po nich spodziewać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 "nie jestem tak daleko przygotowana zeby wiedziec jak to powiedziec" ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Nie chce nic mowiec, ale tu na forum tez niezłe wypowiedzi mozna znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 To niestety nie jest smieszne, to cjest tragiczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Tragedia :/ Max wies :/ Nie nawidze słuchac czy czytac tekstu w ktorym jest pisownia jest zbyt okaleczone . :) hehe ta pani jest niezła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Etam. Widzieliście plakaty DZWOŃ DO CIA! 022 - 629 24 24 Andrzej Lepper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Buahahaha. Polska trudna jezyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 hehe, podstawowka w 2 tygodnie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 glos nowej, lepszej ( jak to powiedziec no ! ) Polski :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jedno słowo: żałosne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 I właśnie dlatego lubię samoobronę - wieśniaki ale czasem dobrze myslą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=21347 polecam wypowiedzi Snoop Dogga - przesledzcie ortografie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Babka wymiata poprostu :lol: . Nasza jezyk byc trudna.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=21347 polecam wypowiedzi Snoop Dogga - przesledzcie ortografie Eh nei jest tak zle ;) cebulkom, holera.... to małe "byki" ;) Ale jak juz napiał np. holernom .. yo sory ;) ps. to forum jest jakieś ogromniaste hm? :| Tweak to taki boardzik chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=21347 polecam wypowiedzi Snoop Dogga - przesledzcie ortografie Eh nei jest tak zle ;) cebulkom, holera.... to małe "byki" ;) Ale jak juz napiał np. holernom .. yo sory ;) ps. to forum jest jakieś ogromniaste hm? :| Tweak to taki boardzik chyba ;) mi kolega przeslal do tego link, bo osobiscie sie tym nie interesuje. ;) nawet nie przypuszczalam ze cos takiego istnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Nie czytałem wiele z jego wypowiedzi ale widziałem na samym tweaku lepszych mocarzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 nie chce myslec co by sie stalo jak by taka kretynka do wladzy sie dobrala. Nie dosc ze obcych jezykow nie zna to ze swoim ma tez problemy...jej by bylo potrzeba tlumacza...z polskiego na polski. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 nie chce myslec co by sie stalo jak by taka kretynka do wladzy sie dobrala. Nie dosc ze obcych jezykow nie zna to ze swoim ma tez problemy...jej by bylo potrzeba tlumacza...z polskiego na polski. :wink:Nie chcę cię martwić, ale ona została posłanką (w zastępstwie innego posła, który zmarł) czyli sprawuje władzę ustawodawczą 8O :evil: Wiem mnie również jest przykro :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=21347 polecam wypowiedzi Snoop Dogga - przesledzcie ortografie Hehe, jaki ten świat mały... Nawet Diolka tam z Tweak'a można spotkać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 No cóż- Ameryki Onet nie odkrył, że Samoobrona to zbiorowisko niewykrztałconych ludzi ze wsi. No i tacy chcą władzy większościowej w Sejmie. Jak to mówi moja babcia- "Cham chamem na wieki wieków Amen":D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Nie czytałem wiele z jego wypowiedzi ale widziałem na samym tweaku lepszych mocarzy :) fakt, chodziaz trudno to przyznawac ze i tu sa tacy ludzie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 o <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le qrde w dupe <span style="color:red;">[ciach!]</span>a .... 8O 8O 8O (z wrazenia az wywrocilem smietniczek , ktory mam pod biurkiem ) nic nie powiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Mnie najbardziej dobija jak ktos pisze gdzie nie trzeba -om itp Takie .. hm ciezko przeczytac takie cos ;) Jesli zamieni rz z ż to czort z tym... ;) wiadomo o co komus takiej osobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...