Weron Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Hej. No wiec zamierzam sobie kupic karte tv i moj wybor padl wlasnie na ta. Co mozecie powiedziec o niej?Moze ktos ja ma? Glownie to by interesowalo mnie jak ona zgrywa do mpg2(jakosc). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Nie ma nikt tej karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Chyba malo kto ma tutaj karte tv, bo to starta kasy... Lepiej podlaczyc kompa do TV ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Mozliwe. Ale mnie akurat interesowaloby zgrywanie z tv na komp i robienie z tego divx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Prędzej Ci kaktus na czole wyrośnie karty tv są do [gluteus maximus] i tyle mam Flyvideo 2000S i robie co moge by się jej pozbyć a jak pójdziesz do kogoś i zobaczysz jak wygląda takie zgrywanie to zrozumiesz przed czym chcę Cię ostrzec STRATA KASY do przegrywania się nie nadaje!!! tylko i wyłącznie profesjonalne karty pinnacle ale to powyżej 600zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Cos slyszalem o tym ale ta podobno sprzetowo zrzuca do mpg2 i mozna osiagnac na niej niezle rezultaty odpowiednio oczywiscie od mocy komputera. A sam widzisz, ze te profesjonalne karty nie sa tanie no i niestety narazie to mnie na nie nie stac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loader Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 i jestem z tego tunerka zadowolony, jakość obrazu w porównaniu do np. AverMediaTV jest znacznie lepsza, nagrywanie w mpeg-2 jest też na dobrym poziomie (do wyboru są 3 poziomy jakości nagrywania: normal, good, optimal). Tuner ma funkcję de-interlace, która dodtakowo poprawia jakość obrazu (rozdzielczość do 1280x1024). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Widze, ze jestes za. Czyli smialo mozna go kupic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loader Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Kupić go można za 250 PLN, tuner ma także funkcję ustawienia obrazu w trybie 16:9. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...