LukaszQQ Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2023 Witam serdecznie, chciałbym wymienić moją dotychczasową obudowę Regnum RG6V EVO TG ARGB na coś mniejszego, węższego. Chciałbym aby obudowa była jak najwęższa i aby nie była zbyt głęboka. Mam płytę w formacie ATX, plus chłodzenie Dark Rock 4. Znalazłem obudowę KRUX Vako lecz chciałbym podpytać Was czy znacie jakieś inne dobre propozycje. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2023 A jaki jest tego cel? Jaka karta graficzna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszQQ Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 Na chwilę obecną nie mam żadnej karty graficznej. W przyszłości będę chciał kupić coś w standardowym rozmiarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zawróć uwagę że takie obudowy mają spore limity np wysokość chłodzenia to 159mm czyli praktycznie na styk z tym Dark Rock 4, a maksymalna długość karty to 310 mm (raczej bez zamontowanego wentylatora z przodu) czyli jakoś realnie poniżej 300mm, więc też nie wejdzie każda karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek303 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2023 Niedawno zakupiłem XPG Valor Mesh, fajna mała ale przewiewna obudowa, mieści Fortisa 3. Trzeba tylko uważać na dł. karty graficznej.Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...