Dajment Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 Testy kart graficznych Intel ARC A300 / A500 / A700: Test karty graficznej Intel ARC A380 Test karty graficznej Intel ARC A750 Test karty graficznej Intel ARC A770 Testy kart graficznych Intel ARC B500: Test karty graficzne Intel ARC B580 Pozostałe testy kart graficznych Intel ARC: Intel XeSS kontra NVIDIA DLSS - Porównanie jakości obrazu Intel XeSS vs NVIDIA DLSS vs AMD FSR - Test wydajności Czytelnicy PurePC testują kartę graficzną Intel ARC A770 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 Jaka to była karta oraz jaki masz zasilacz . Napięcie podnosiłeś z poziomu sterowników karty , programu w stylu MSI Afterburner czy EVGA precision czy zrobiłeś to w hardcorowy sposób czyli edytując bios karty ? Jak windows ma problemy ze startem to spróbuj odpalić tryb awaryjny . Tam można odinstalować / reinstalować sterowniki karty czy zresetować / odinstalować ww. programy , po resecie wszystko powinno wrócić do normy. Bios / UEFI jest w ogóle widoczne i dostępne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Moze po prostu masz zapisane w programie, ktorym podkrecales zeby ustawiac za wysokie OC po restarcie windows. Przywroc wartosci do fabrycznych. Nie da za bardzo sie uszkodzic karty programowym podkrecaniem. Edytowane 13 Lutego 2021 przez tyr83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudesmen1 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2023 Chcę kupić kartę. Interesujący jest dla mnie Arc A750. Mało gram i nie będzie miało dla mnie dużego znaczenia jeśli z jakaś grą akurat nie będzie współpracować. Istotną kwestią jest dla mnie cisza w spoczynku, a niestety A750/A770 miały w niektórych (jakich?) przypadkach problem z zarządzaniem energią w spoczynku i podwyższonych obrotach wentylatorów. Czy problem nadal występuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Grudnia Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia https://www.purepc.pl/test-kart-graficznych-intel-arc-b580-vs-geforce-rtx-4060-vs-radeon-rx-7600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...