arak Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 Witam serdecznie. Otóż postanowiłem odkurzyć mój stary sprzęt. Wszystko w nim było oprócz dysku ssd. Zakupiłem,zainstalowałem nowy system . Wgrałem też program cpu-z,który pozwolił zidentyfikować sprzęt i dograć sterowniki. Wszystko ładnie fajnie,tzn płyta główna, pamięć, procesor wszystko z nazwy jest. Tylko w grafice nic nie podaje. Tzn. Jest tylko logo producenta. W menadżerze jest jedyna wiadomość taka że wykrywa kartę VGA. Czy znając nazwę i model karty najlepiej będzie ściągnąć sterowniki pod nią i wgrać? Czy trzeba się liczyć z tym że może jej żywot minął. Dzięki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zassaj sterowniki do radeona 7xxx i powinno działać bez problemu. Bardzo dobrze wspominam te antyki. Miały niezłą wydajność, ceny w miarę sensowne i pokój mi fajnie dogrzały w zimie. Dopiero na Wieśka 3 trzeba było wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...