ckrisckris Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 Hej, dawno nie zajmowałem się hardwarem, no i mam zagwozdkę. Mam dysk Lexar NM710 z niebieską naklejką na elektronice no i jest radiator z pastą na taki dysk na płycie głównej. Czy ta naklejka musi być usunięta i elektronika stykać się z pastą? Czy też ja zostawiam? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 obejrzyj sobie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckrisckris Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 Dzięki za link, obejrzane. Generalnie nie zależy mi na temp +/- kilka stopni, chciałem po prostu założyc odpromiennik skoro już jest, a nie chciałem się mocować z naklejką, dlatego zastanawiałem się czy mogę bezpośrednio nałożyć go na naklejkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Możesz na naklejkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...