birdman Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 gdzie taki kupić najtaniej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 zdaje sie, ze chodzi ci o DVI-DVI... wiec szczerze to najtaniej kupisz na allegro..ja wlasnie tam dorwalem za 40 PLN razem z przesylka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 raczej o dvi - dsub. W lodzi w sieciPTR bodajze widzialem przejsciowke by Mint w cenie 11 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 PODEPNE SIE: mam karte ViVo /podpis/ do karty jest dolaczony kabelek Vout->svhs chce podlaczyc video(ew. kamere) na WEJSCIE potrzebny mi jest kabel svhs->Vin ma ktos jakis schemacik ? na stronie http://hardwarebook.net/ nie ma :( jest mozliwosc zakupu na stronie ATI...ale ta cena... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 chodzi mi o kabel dvi do gniazda dvi-d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Jak rozumiem potrzebujesz kabel DVI-D do DVI-D. Nie dostałeś takowego z monitorem? Nie interesowałem się monitorami LCD ale taki kabel powinien być raczej dostępny w większości sklepów komuterowych... W cennikach raczej nie ma takich pozycji ale zapytaj się w sklepie a uzyskasz odpowiedz. http://sklep.benchmark.pl/pelny_2550.html tu jeden znalazłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...