Sid Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Heh... ciekawa rzecz, rzecz jasna :) Hmmm tylko gdzie ja dostane grubszą żyłkę... wiem to czy u mnie w wędkarskim będą takie>1mm :/ ale bedzie trza sprawdzić... No i troche by cała szpula kosztowała ( -dzień dobry, poproszę żyłkę , najlepiej niebieską -jakiej grubości -taka na którą bym merlina wyciągnął) Heh... ciekawa rzecz, rzecz jasna :) Hmmm tylko gdzie ja dostane grubszą żyłkę... wiem to czy u mnie w wędkarskim będą takie>1mm :/ ale bedzie trza sprawdzić... No i troche by cała szpula kosztowała ( -dzień dobry, poproszę żyłkę , najlepiej niebieską -jakiej grubości -taka na którą bym merlina wyciągnął) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 cośty tak namieszał?! Żyłka 1mm to żaden problem. Niestety fotek nie pokażę bo nie mam aparatu,ale musicie uwierzyć mi na słowo, że ładnie to wygląda. Złóżcie się na szpulkę(100metrów hehe) to starczy wam na wiele takich światlowodzików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Heh... ciekawa rzecz, rzecz jasna :) Hmmm tylko gdzie ja dostane grubszą żyłkę... wiem to czy u mnie w wędkarskim będą takie>1mm :/ ale bedzie trza sprawdzić... No i troche by cała szpula kosztowała ( -dzień dobry, poproszę żyłkę , najlepiej niebieską -jakiej grubości -taka na którą bym merlina wyciągnął) Heh... ciekawa rzecz, rzecz jasna :) Hmmm tylko gdzie ja dostane grubszą żyłkę... wiem to czy u mnie w wędkarskim będą takie>1mm :/ ale bedzie trza sprawdzić... No i troche by cała szpula kosztowała ( -dzień dobry, poproszę żyłkę , najlepiej niebieską -jakiej grubości -taka na którą bym merlina wyciągnął) po pierwsze marlina, bo merlin to czarodziej :) po drugie jakbys o taka zylke po prosil dostalbys włókno szklane wzmacniane linkami z aluminium powleczone gumą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...