Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Witam! Mam stalke w domku i udostepniam siostrze polaczenie przez wingate'a. Problem polega na tym, ze jak wlaczam na drugi dzien kompa, ona tez i chce wejsc do netu to nie ma polaczenia. Nie wiem czym moze to byc spowodowane. Wywalilem z autostartu wingate engine monitor i wingate VPN monitor. Patrze w menadzera urzadzen i jest wingate uruchomiony. Jak go przeinstaluje to wszystko wraca do normy. Moze znacie jakis podobny programik do udostepniania polaczenia, bo ten juz mi na nerwy dziala. Dzieki z gory, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 WinRoute Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 http://ethernet.neostrada.pl/windows/winroutepro.html --> opis Mam na nim udostepniony necik i wszystko dziala ok, tylko minusem jest to ze program ma ograniczenie czasowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Moze ktos potrafi mi odpowiedziec na pytanie jak najlepiej ustawic proxy w tym programie? :? Bo odpalam sobie kompa-klienta i widze strone onetu z dnia wczorajszego, problem ten jest jeszcze bardziej denerwujacy jak przegladam jakies fora..Hmm...proxy nie chce wylaczac bo wtedy na drugim kompie necior bedzie padacznie chodzil :P Jesli ktos wie jak najlepiej to ustawic to prosze o odpowiedz :D pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Musisz ustawic czas przechowywania w pamieci Cash na 0 dni. To wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Dzieki, juz dziala ok :D A rozmiar pamieci ma zostac taki jaki byl? (mam 20 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Tak, mozesz zostawic to bez zmian. ;) Pozdrawiam Bartek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...