Junior Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Czy mógłby mi ktoś podesłać na priva orginalny biosik od tej karty. Jest mi bardzo potrzebny. Za pomoć z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 http://www.sirius.pl/download.php?ucid=11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Dzieki fumfel ale mój radek jest na pamięciach infineona 3.3ns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Dzieki fumfel ale mój radek jest na pamięciach infineona 3.3ns. Looknij na PCLab, chyba tam mieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Czy mógłby mi ktoś podesłać na priva orginalny biosik od tej karty. Jest mi bardzo potrzebny. Za pomoć z góry dzięki. Helo Junior :D daj jakiś adres gdzie Ci go wysłać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Dzieki fumfel ale mój radek jest na pamięciach infineona 3.3ns. Looknij na PCLab, chyba tam mieli. Dzięki reed, zaraz sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Panowie biosik powinien być w pliku z rozszeżeniem .bin ??? Czy może być w innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid^iXPe Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 moze byc ROM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 A może mieć rozszeżenie .ORG :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid^iXPe Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 spotkalem sie tylko z .bin i .rom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Nazwa nie jest ważna, ważna jest zawartość pliku. Rozszerzenie możesz mieć nawet AVI jak sobie zmienisz ;) Załaduj plik do edytora biosów (radedit, czy coś takiego, nie pamiętam nazwy) i zobacz co w nim siedzi. Jest szansa, że to jest sprawny biosik tylko pod durną nazwą. BTW Biosy do mojej mobo mają rozszerzenie AWD (od awarda), rozszerzenie BIN jest po prostu najczęściej stosowanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...