Reksio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jak zwykłymi metodami ustawić MTU pod Win XP. Czy jest jakieś narzędzie pod okienkami do tego,albo jakiś inny program. Prosił bym o jakieś adresy. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 http://www.dslreports.com/front/DRTCP021.exe DR.TCP u mnie zmiana na 1492 pomogla otwieraja sie wszystkie stronki pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 po przestawieniu dalej nie chce działać poczta! Poradźcie coś. PLISSSSSSSSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 poczta ci nie dziala ? nie spotkalem sie z tym nigdy zeby poczta nie dzialala w zwiazku z MTU ? a jak laczysz sie z internetem ? uzywasz jakiegos serwera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 dzielona jest Neostrada przez Windows 2000. Outlook odbiera poczte ale jej nie wysyla. Nie ma serwera. Jest jeden komp j.w. w roli rutera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A moze źle skonfigurowałes outlooka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 hmm powinna dzialac. jesli problem nie lezy w zlej konfiguracji outlooka lub nie jest cos zablokowane na serwerze dzielacym neo to nie wiem jak ci pomoc pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 U jednej pani w sieci byl jakis szpec i ustawił to. Tylko ze ta pani nie dowiedziała się co ustawiał :( Teraz szukam. Kosztowało ją to 150 zeta ale działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 jak ktos ustawial to ja proponuje reinstalacje windy i ponowne ustawienie rozdzielania netu i powinno dzialac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ale ten koles ustawił to na kompie usera, a nie na serwie?? Reinstall nic nie da chyba. Tak mi sie wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 a chyba nie doczytalem. :/ pozno juz oczy zmeczone. proponuje sprawdzic tylko ustawienia smtp dla danego konta bo nic innego chyba nie moze byc porobione. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 No teraz juz jestem w domu. To była wina MTU. Przestawiłem też TTL. Pomogło :) Juz normalnie wysyła. cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...