Deadpool Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Gdzie kupić takie coś? Lub jak samemu takie coś zmontować? Zapinki jak widzę w sklepach to są na wszelkie starsze sockety, na AMD też a na 478 nie widzę, chyba, że źle patrzę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Gdzie kupić takie coś? Lub jak samemu takie coś zmontować? Zapinki jak widzę w sklepach to są na wszelkie starsze sockety, na AMD też a na 478 nie widzę, chyba, że źle patrzę? Zapytaj Mate, moze on Ci zrobi taka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Trzeba zrobic, przykrec do otwotow po zapince na wentylator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja sam zrobilem w 30 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja sam zrobilem w 30 minut. Z czego zrobiłeś? Może jakis schemacik? Jakby co to racja, zawsze jest Mate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Z tego co wiem to Mate juz pracuje nad zapinka na to gniazdo (sam mu wymiary przesylalem). Taka zapinke to najlepiej zrobic z plexi (latwo wyciac ksztalt a jest wytrzymala). Wyciac plytke z plexi i przymocowac ja w taki sposob jak sa mocowane boxowe coolery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja sam zrobilem w 30 minut. Z czego zrobiłeś? Może jakis schemacik? Jakby co to racja, zawsze jest Mate. Dwa sztywne aluminiowe prety, ktore wkladasz w ta czarna ramke wokol socketa z wycietymi klinami do zahaczenia w otworach sr. ok 0,5cm. Prostopadle do niej dwa sztywne stalowe druty z oczkami do zalozenia na ww. prety. Pod druty idzie blaszka z dwoma nacieciami na nie i z nagwintowanym otworem. Do tego srubka a pod nia 1zl. I tak pewnie nie wiesz jak to wyglada ale dziwie Ci sie ze sam nie umiesz sobie tego zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Sam jeszcze nie robiłem, szukam jakiegoś opisu jak to zrobić, przygotowuję się, bo blok będę miał za pare dni. Ale już mam pojęcie o tym jak to zrobić więc problemu nie będzie 3:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...