jacapraca Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 (edytowane) witam. wysyłam opis mojego zestawu który ma być sprzętem na lata, co byście w nim zmienili.. np chłodzenie albo płytę główną. Zastosowanie trochę gry, Photoshop. dzieki Edytowane 29 Grudnia 2023 przez jacapraca sprecyzownaie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Jaka karta graficzna? Procesor bez X, zasilacz MSI A750GL 750W 80 Plus Gold ATX 3.0, można by się pokusić o większe AIO, Asrock zmieniłbym na coś cywilizowanego np MSI PRO B650M-A WIFI. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacapraca Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 (edytowane) bez karty, dlaczego bez X,ogólnie ten segment płyt głównych ma wystarczająca sekcje zasilania pod ten proc? Edytowane 29 Grudnia 2023 przez jacapraca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Ale w ogóle nie planujesz karty graficznej? 43 minuty temu, jacapraca napisał: dlaczego bez X X są bezsensownie wyżyłowane out of box i ich normalna temperatura pracy to 95*C, gdzie bez X mają praktycznie taką samą wydajność, a zachowują się normalnie. Po włączeniu PBO masz praktycznie to samo, a pozbywasz się kłopotu w ustawianiu wszystkiego ręcznie. 46 minut temu, jacapraca napisał: ten segment płyt głównych ma wystarczająca sekcje zasilania pod ten proc? Który segment? Tak, raczej nie powinno być z tym problemu, aczkolwiek to są dosyć budżetowe płyty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacapraca Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia kartę już mam którą kupiłem wcześniej, dzięki wielkie za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacapraca Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia @bonusso3 a powiedz mi jeszcze, czy w tym zestawie AIO jest wymagane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Wypadałoby mieć, nie jest wymagane ale ze względu na budowę samego procesora wziąłbym. Zależy od budżetu, albo lepsze chłodzenie powietrzem albo taki Arctic jak wyżej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...