phobosq Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 a moze raczej :( wiec chodzi o to, ze jak mialem Omegi 3.5 to mi sie chrzanily textury w Q3 albo w testach Nature. Przesiadlem sie na Omegi 3.6 i wszystko wyglada ladnie tyle ze mi teraz w ogole nie chodzi OpenGL :( no nic, GLQuake'a nie wlacze, Quake 3 przez Direct3D (i to znacznie wolniej); co czynic? -nie wiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 U mnie na 3.6 smiga wszystko co do tej pory odpalalem. Q3 i GlQuake tez sie do tej listy zaliczaja. Moze wywal stery calkiem z systemu, reboot na standardowych i dopiero zainstaluj nowe? PS. jak odpaliles Q3 w D3D?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 sam sie sqrczybyk wlaczyl mam napisane GL_VENDOR Microsoft GL_RENDERER Direct3D a probowalem i tak... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...