wako Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 TMN fajne jest? jaki to typ gry? 2 player na pewno by mnie zainteresowalo :] :] :] bo brakuje takich swietnych gierek jak UGH! lub Yo!Joe! nawalanka... wiecej info np. w tym temacie http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=526...highlight=ninja tu link od dema (kucyk podal w swoim temacie o grze) http://www.gamershell.com/download_filehel...26491.07&b=init Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 mi save nie dziala nie wiem co z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Czy ktoś może wie coś na temat patcha di tej gry? Czy już wyszedł, jakie są szanse najego pojawienie? (głównie chodzi mi o możliwość robienia save'ów). Wiem, że zaraz większość powie, że grę można przejść i bez tego, ale mnie coś takiego nie bawi. Granie ma sprawiać przyjemność, a nie dobijać koniecznością powtarzania połowy poziomu x razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 to nie tak do konca jak mowisz podczas levelu mozna save'owac ale tylko po tym jak wyswietli ci sie checkpoint wtedy zrob save i bedziesz zaczynal od tego checkpointa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros120 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Witam, Mam problem z przejsciem misji Spads 2 Camp 2 a mianowicie jak chce zalozyc ten podsluch to mi sie alarm wlacza i przybiega do mnie jacys goscie lub mision filed. Dlaczego :?: pozdr, LIGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Witam, Mam problem z przejsciem misji Spads 2 Camp 2 a mianowicie jak chce zalozyc ten podsluch to mi sie alarm wlacza i przybiega do mnie jacys goscie lub mision filed. Dlaczego :?: pozdr, LIGA a pochowales wszystkie ciala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a.ja..dopiero.zaczynam.sie.zagrywac.bo.wczoraj.wyszla.PL.wersja.. :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a.ja..dopiero.zaczynam.sie.zagrywac.bo.wczoraj.wyszla.PL.wersja.. :o polskie tylko napisy czy moze dubbing?? bo byloby fajnie gdyby to byly napisy i daloby sie spatchowac z eng do pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam, Mam problem z przejsciem misji Spads 2 Camp 2 a mianowicie jak chce zalozyc ten podsluch to mi sie alarm wlacza i przybiega do mnie jacys goscie lub mision filed. Dlaczego :?: pozdr, LIGA Jak załorzysz podsłuch to nie wychodź z namiotu :!: Przejdź tylko do tego"przedsionka" przez tą małą dziurę. i tam poczekaj aż skończą gadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros120 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam, Mam problem z przejsciem misji Spads 2 Camp 2 a mianowicie jak chce zalozyc ten podsluch to mi sie alarm wlacza i przybiega do mnie jacys goscie lub mision filed. Dlaczego :?: pozdr, LIGA Jak załorzysz podsłuch to nie wychodź z namiotu :!: Przejdź tylko do tego"przedsionka" przez tą małą dziurę. i tam poczekaj aż skończą gadać.WIELKIE DZIEKI. Bardzo mi pomogles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 To chyba sobie szybko nie zagram w tę gierkę :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a.ja..dopiero.zaczynam.sie.zagrywac.bo.wczoraj.wyszla.PL.wersja.. :o polskie tylko napisy czy moze dubbing?? bo byloby fajnie gdyby to byly napisy i daloby sie spatchowac z eng do pl :) tylko.polskie.napisy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Zakładam, że tego patcha jeszcze nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 właśnie skończyłem a szkoda bo gierka super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadOrAlive Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 W misji "Major Jones" dochodze do momentu spotkania z Major, dostaje od niej zarzutkę do wspięcia sie po murze, ona odwraca się i............ nic dalej się nie dzieje. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 BYŁO :!: :!: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56544 oto odpowiedni wycinek z tematu :arrow: Zainstaluj 53.30 powinno pomocsprobuje pozniej... problem rozwiazalem jednak... przez wylaczenie pada z windowsa 8O teraz, gdy pad jest wylaczony wszystko dziala ok... :? wie ktos ja wystrzelic rakietnice z hakiem ? jest taki motyw kiedy jestem z babka na dachu jakiegos budynku najpierw ona wystrzela hak z lina do gory i wychodzi a potem ja musze niestety nie moge dosc jak to sie robi moze ktos mi pomoze ! najpierw wybierasz z inwentarza ta "rakietnice z hakiem" "najezdzasz" nia na ten hak wyzej, gdy masz go w bialym kolorze... wciskasz lewy przycisk myszy (LPM w gore, PPM w dol)... by zeskoczyc wciskasz enter, mam nadzieje, ze pomoglem Ja jeszcze dodam tylko żeby wybrak tą "rakietnice z hakiem" domyślnie należy wcisnąć klawisz "G" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadOrAlive Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 53.30?? Najnowszy jaki jest to 53.03. Chyba źle sformułowałem opis problemu. Chodzi o to, że jak dostaję ten przedmiot, to ta kobieta mówi że pójdzie jako pierwsza, zaczyna się filmik, no i właśnie tylko się zaczyna.......... W tym miejscu gra się zatrzymuje :-(( (do tego miejsca wszystko było ok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Wiem że istnieje prosesjonalna polska wersja językowa gry XIII a czy istnieje patch polonizujący grę. Jeśli tak to podajcie adres. Proszę na kolanach. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 ja takze dolaczam sie do prosby blazeja_ronina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Ja również jestem tym zainteresowany i dołączam się do prośby. Popełniłem błąd i się pośpieszyłem zamiast zaczekać na polską wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Czy ktokolwiek mógłbi mi powiedziec jak przejść misje w której zaczynamy przylatując chelikopterem, później idzie sie po krach lodowych, potem z zaskoczenia wypadaja na Ciebie "zbiry", ja ich "utukłem" ale nie wiem co dalej, czy ktokolwiek mógłby mi pomóc, prooosze. Zaczołem grac w tą gre przedwczoraj i utknąłem na tej misji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihp Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 W misji `Sanctuary hall` po wejściu do takiej jakby galerii mam problem. Znajdu sie sie tam taki kamień, obelisk, na którym są wyryte jakieś znaczki i jak do niego podejde to wyświetla sie rączka, ale jak nacisne to nic sie nie dzieje :/ Tam to wygląda jakby brakowało w tym obelisku jednego elementu ale nie znalazłem nic takiego wcześniej. Powiedzcie, co mam zrobić ?? Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 "stan przodem do obelisku. po lewej z przodu masz korytarzyk do jakiesj pracowni (malarskiej ?? ). tam opukaj wszystkie sciany, za ceglami jest skrytka w ktorej znajudje sie brakujaca czesc obelisku." napisał pshem 13 Gru, 2003 3:32 w temacie "XIII Full © Ubi Soft" http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51433&start=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlk387 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Ja wiem gdzie jest spolszcenie ale nei wiem czy dziala: http://www.orzel.kgb.pl/gry/gry_spolszczenia.htm Polecam ta strone jest na niej wile innych spolszczen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlk387 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Czy XIII pojdzie na 700 geforce2 mx 400 384ram?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Czy XIII pojdzie na 700 geforce2 mx 400 384ram?? Będzie chulać aż miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlk387 Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Czy XIII pojdzie na procesorze 500 na karcie riva tnt2 32 ram 64?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Czy XIII pojdzie na procesorze 500 na karcie riva tnt2 32 ram 64?? Nie przekonasz się dopułki nie sprawdzisz :) Ja obawiam ż epowinno pujśc, bo jest to mało wymagająca gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Warto, gra jest czymś poprostu innym. Komiksowa grafika tworzy klimat gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Czy jakiś uprzejmy użytkownik wysłał by mi save z tej misji Emerald Military Base - Extraction . Tam jakoś się lata z tym Carrington'em. Siostra mi zaczęła grać na moim profilu i znikły mi sejwy. Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...