Gość Firekage Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Czy jakiś uprzejmy użytkownik wysłał by mi save z tej misji Emerald Military Base - Extraction . Tam jakoś się lata z tym Carrington'em. Siostra mi zaczęła grać na moim profilu i znikły mi sejwy. Dziękuję Podaj maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) hmm...odkopuję :] tak mnie naszło żeby sobie zagrać w XIII a tu przy instalacji zonk.. w czasie ładowania plików z 2 płyty wyskakuje mi taki oto komunikat: dzieje się tak niezależnie od tego jaką wybiorę instalację..niezależnie od tego co wybiorę, instalacja zostaje przerwana.. sprzęt jak w sigu, xp64..gra oryginalna, w wersji 4ro płytowej.. Edytowane 23 Lipca 2008 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Sprawdź / przeczyść rejestr pod kątem tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 W sensie pozostałości po wcześniejszej instalce ? winda stawiana 2 tygodnie temu, jeszcze tej gry nie widziała.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalo2334 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak załorzysz podsłuch to nie wychodź z namiotu :!: Przejdź tylko do tego"przedsionka" przez tą małą dziurę. i tam poczekaj aż skończą gadać. WIELKIE DZIEKI. Bardzo mi pomogles :) dobra tylko gdzie te ciała schować? prosze o jak najszybszą odpowiedz :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Za skrzynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalo2334 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dla tych co niemoga przejść misji SPADS CAMP - nie zabijać strażników , ominąć ich i wejść tylnymi dżwiami namiotu do przedsionka i poprostu założyc podsłuch i schowac sie w przedsionku. poczekać aż maccall i inni przestaną gadać , zabic strażników ukryć gdzieś ciała i zabrać katre magnetyczną z biurka a dalej już powinniście sobie poradzić. Pozdro Michalo2334 :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...