ToMo Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 W najbliższym czasie chce kupić sobie nowego kompa i nie wiem jaką płyte wybrać pod procesor Athlon XP 1800+ Zastanawam się nad : Asus A7V333 Gigabyte GA-7VRX Microstar KT3-Ultra Epox 8KHA+ Epox 8K3A Soltek SL-75DRV5 Prosze o pomoc !!! A może wy macie jakieś lepsze propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Typował bym Microstar KT3-Ultra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 he he raczej nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi BTW przejzyj archiwum :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Przeglądałem archiwum i nie wiem jaką brać miałem chęć na Epox 8K3A i na Asusa A7V333 ale w testach które czytałem pisali, że te płyty mają jakieś zawiechy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 www.chip.pl :) tam wejdź do top ten... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Chip jest sprzedany ciekaw jestem ile im płacą poszczególne firmy za te ich "wyniki" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Microstar KT3 Ultra poniewaz jest bardzo tania i jest wysokiej jakosci. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Dajcie spokuj z MSI to jest kibel wogule do OC sie nei nadaje 2 fazowa zasilanie :( Kup EPOXA 8KHA+ lub ASUS A7V333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Dajcie spokuj z MSI to jest kibel wogule do OC sie nei nadaje 2 fazowa zasilanie :( Kup EPOXA 8KHA+ lub ASUS A7V333 Jestem ZA :!: Ale nie Asus tylko Abit :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Jak ABIT to jaki model :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Epox 8KHA+ Piter juz wsio powiedzial :) pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ja jak kupowałem płytę to napierw sprawdziłem na jakiej płycie najczęściej podkręcają ludzie swoje proce w Overclocker.com, i wyszło na Epoxa KHA+ ale że nie miałem tyle kasy to kupiłem Solteka DRV2 i też jest super ale tak naprawdę to tylko EPOX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 :arrow: popieram Tristan'a. tylko Epox 8KHA+. ja mam (konfiguracja ponizej) i jestem bardzo zadowolony. no i dzieki pomocy Tristan'a podkrecilem Athlona XP 1800+ do 2000+ i pewnie dalo by sie wiecej gdyby lepsze pamieci, wiec do tego wez DDR Samsung 512 MB lub 256 MB PC2700 333MHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Czy ktoś by mi mógł powiedzieć czy z tymi Epoxami 8K3A jest naprawde tak źle :?: Czy naprawde mają takie zawiechy :?: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Myślałem że więcej osób pomoże mi rozwiązać ten problem a tu .... Szkoda gadać :!: :!: :!: :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...