Xudet Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Witam , jaką kartę sieciową wybrać do tej płyty głównej ASUS ROG STRIX B550-F GAMING ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryzenek Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia To ma być sieć przez WIFI czy przez Kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xudet Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Wifi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 25 minut temu, Xudet napisał: Witam , jaką kartę sieciową wybrać do tej płyty głównej ASUS ROG STRIX B550-F GAMING ?? Pozdrawiam A jednak wybrałeś 5600 😞 zamiast które ci podałem 12600kf skladanie przestraszyło? Nie opisałeś jaki masz router, gdzie stoi ( odległość) ile scian ma do pokonania https://www.electro.pl/komputery-i-tablety/elementy-sieciowe/karty-sieciowe/karta-sieciowa-usb-2-0-mercusys-ac650?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=322164&utm_campaign=2024-01&utm_term=Karty-sieciowe&ceneo_spo=false&ceneo_cid=1f177822-064c-7aec-66ab-8c4e73f4fd3b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryzenek Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Zależy od routera ja mam dokupioną kartę wifi 6 z BT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xudet Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Do pokonania są dwie ściany ,nie nie spokojnie to co mi poleciłeś to osobna sprawa , teraz akurat pytam do innego PC nie dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryzenek Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Ja mam taką karte sieciową KARTA SIECIOWA TP-LINK TX55E AX3000 WIFI 6 - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl Jestem w drugim pokoju przez 2 ściany i transfer jest na poziomie 550mb/s jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...