aros Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 co to za program to chyba kazdy wie. otórz jak klikam na niego to sie odpala ale go nie ma na ekranie tylko jest na listwie i w zaden sposob nie moge uzyskac panelu na ekranie, jak wlaczam razem z filmem to leci glos, pojawiaja sie napisy a okna Bestplayera nie widac i zarazem filmu - pierwszy raz cos takiego widze, jeszcze niedawno bylo OK, moj system to Win XP itd ... , zmienialem rozne sterowniki od plyty, od grafiki Catalysty i inne cuda - NIC! kodeki chyba nie maja nic wspolnego bo nie odpala sie sam program wiec ??? , prosze pomozcie, tylko bez lamerskich podpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 To wina systemu. Ja mam tak czesto z mediaplayerem i Operą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 też to miałem 8O . Dopiero przy następnym instalowaniu XP Pro wróciło do normy. Też miałem zagadkę 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Nie jestem pewien ale skasowalem ten efekt (albo jakis podobny - juz nie pamietam) zmieniajac uprawnienia do samego pliku *.exe i plikow: C:WINNTbestplayer.bbt C:WINNTbestplayer.bpp C:WINNTbestplayer.ini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 aros > a nie włączyłeś czasem wyjścia na TV, i Bestpleyra przeżuciłeś na nie komendą > wyślij na monitor nr x. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 sprobuj VPLAYER 'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...