lepudruk Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Moj laserowy Xerox 3260 zaczal mi dzis migac dioda drukarki na czerwono. Aplikacja informuje aby przygotowac nowy beben, ktorego w tej chwili nie mam - dopiero zamowilem. Pytanie: czy w takim stanie drukarka wykona mi jeszcze iles-tam wydrukow zanim calkiem sie wylaczy do czasu wymiany bebna? Jutro musze drukowac i nie wiem czy na niej dam rade (w sensie ile jeszcze) Edyta: udalo mi sie druknac ponizsze zestawienie - czy wartosc podkreslona markerem to licznik kopii na tym bebnie? Edytowane 14 Stycznia przez lepudruk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Witam tak tylko podsumowując jako ze u mnie w Jobie tez są kombajny tego producenta, to potrzebny nowy bębenek XD ale takie sprawy powiedzmy eksploatacyjne to dopiero wychodzą podczas eksploatacji ze bęben sprawny, ale okres użytkowania minął, bo weszła data , to jest patologia bo przy zakupie czy na wynajmie, to raczej o takich kruczkach się nie wspomina , a to powinna być jasna informacja, zaczynasz eksploatować urządzenie i od razu dostajesz info ze np. bęben czy inne ustrojstwo, nie zależnie od stanu technicznego będzie tylko pracować do daty ... to może wtedy nie jeden by się zastanowił czy może jednak wybrać innego producenta XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...