Skocz do zawartości
un_ix

Komputronik.pl - oklamuje swoich klientow!?!

Rekomendowane odpowiedzi

czytalem dokladnie wiec nie rozumiem, masz przerobionego na r9700?

jesli tak to koniec tematu.

..mowisz jakbys sam sprzedawal mu ta karte. karta miala miec mod sprzetowy wiec faktycznie nie ma o czym mowic. oszustwo. kwota jest w okolicach tysiaca zlotych wiec jest za to o co kopie kruszyc. wedlug mnie ziomek ktory radzi postraszenie a jesli nie podziala to faktycznie odwolanie sie do urzedu ochrony praw konsumenta czy wejscie na droge sadowa ma jak najbardziej racje. znam ludzi ktorzy bez wiekszych problemow egzekwowali takie sprawy z molochami pokroju TESCO i zawsze szybko i sprawnie stawiali na swoim :twisted: ..i nie mysl ze mieli jakiekolwiek plecy. takie firmy nie lubia ciagacsie po sadach i szybko zalatwiaja sprawe polubownie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja sie wtrace. Zakupilem w komputroniku te karte w lipcu, tez od razu zdjalem cooler i zobaczylem nieprzelutowane rezystory. Windows 2000 wykrywa mi karte jako 9500, ale typ mikroukladu wykrywa jako 9700. Zadzwonilem do tych kolesi, powiedzieli ze sie na tym nie znaja, dali mi numer do Michala Desperaka. Zadzwonilem wiec do niego, powiedzial ze karta jest przerobiona elektronicznie ale to jest ich jakas tam tajemnica i nie chca tego ujawniac (o3wista sciema). Spytalem wiec czemu daja specjalne sterowniki skoro karta przerobiona elektronicznie powinna dzialac na oryginalnych sterownikach. W odpowiedzi uslyszalem ze sterowniki maja odblokowane 8 potokow (czyli zwykly mod softowy). Spytalem tez czemu wykrywa karte jako 9500. No to mi powiedzial ze wazny jest typ mikroukladu a nie string karty. Wg mnie to ze system wykrywa karte jako 9500 swiadczy o tym, ze nawet nie podmienili BIOS'u!!! Bezczelna banda s******w, sprzedali karte warta 800 zl za 1000. Co z tego ze robia selekcje? Dostali taka partie kart i zaraz postanowili robic ludzi w konia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi