mateo1977 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Panowie pod szukaj znalazlem tylko trzy tematy , a chodzi mi dokladnie o stery do tej karty bo do konca niewiem co mam zainstalowac-radeon family ,age 128,rage.....???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekfm Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Parę minut guglania i mamto :) Jeśli to nie to o co chodziło to przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brak Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Panowie pod szukaj znalazlem tylko trzy tematy , a chodzi mi dokladnie o stery do tej karty bo do konca niewiem co mam zainstalowac-radeon family ,age 128,rage.....???? Radeon family/Catalyst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Panowie pod szukaj znalazlem tylko trzy tematy , a chodzi mi dokladnie o stery do tej karty bo do konca niewiem co mam zainstalowac-radeon family ,age 128,rage.....???? Kolego. czy sterowniki to sprzet ?? jest dzial : Sterowniki i Biosy, czy tak ciezko tam zapodac temat ? 8O :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...