Raekkon Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 Hej. Dostaje błąd registry error przy próbie uruchomienia PC. Mam MSI click 5 Bios i nie potrafie uruchomić Safe Mode czy Recovery. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 rozumiem, że masz BlueScreena podczas uruchamiania windwsa? włącz kompa i naciskaj f8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raekkon Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 6 minut temu, axsin302 napisał(a): rozumiem, że masz BlueScreena podczas uruchamiania windwsa? włącz kompa i naciskaj f8 Tak mam BSOD. F8 mi nie działa, tylko Del i F11 chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 (edytowane) a f11 jaką opcje ci daje wyboru boots looga ? podaj jeszcze co to jest za komputer laptop / stacjonarka Edytowane 19 Stycznia 2024 przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 sprawdź czy nie masz na MSI włączonego fastboota od kiedy jest problem ? powiem ci, że wczoraj zainstalowałem sterowniki Nvidii nowe i też miałem BS ale jednego ponowny już odpalił się dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raekkon Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 24 minuty temu, axsin302 napisał(a): sprawdź czy nie masz na MSI włączonego fastboota od kiedy jest problem ? powiem ci, że wczoraj zainstalowałem sterowniki Nvidii nowe i też miałem BS ale jednego ponowny już odpalił się dobrze Fastboot jest wyłączony. Rano odpaliłem kompa, ale aplikacja nie chciała się uruchomić - tylko czarne okno pojawiało się, zresetowałem PC i od tego czasu BSOD registry error. Mam Windows 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 Nie wiem jak znasz się na kompach i instalacji w10 ale pendrivem z Windowsem możesz spróbować to naprawić. Pamiętaj jednak o tym że możesz go sobie formatować... Jeśli nie czujesz się na siłach to poproś dysk np: od kolegi aby z kopiować sobie najważniejsze rzeczy... Jeśli ci się to nie uda ( kopiowanie) to może oznaczać że dysk padł. Po udanym kopiowaniu jak podjęcie naprawy nic nie da, format 😆 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...