hyperr Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Cześć, byłoby mi bardzo miło jakby ktoś obeznanym okiem ocenił mój zestaw. Zestaw jest stricte do gierek w 2k. Karta graficzna zamiast tej która jest w linku ma być rtx 4080 super ( Dałem radka tylko dlatego by wycenić sobie koszyk odpowiednio a mają taką samą cenę) Karta: Rtx 4080 super CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D Płyta: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Zasilacz:MSI A850GL 850W 80 Plus Gold ATX 3.0 Obudowa:Cooler Master MasterBox TD500 Mesh V2 AIO: Arctic Liquid Freezer II 3x120mm Dysk:Lexar 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe NM790 RAM:Lexar 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Ares RGB Monitor:Dell Alienware AW3423DWF OLED https://www.x-kom.pl/lista/ytlej6vwh Edytowane 20 Stycznia przez hyperr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia zestaw gitara / monitor oled - trzeba wiedzieć że to 3letnie monitory potem się pierdolą ( najczęściej podświetlenie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia Fajny zestaw sam bym taki przytulił... Po za tym jak AIO ci na górę nie wejdzie to będziesz musiał z przodu wrzucić. Arctic Frezer jest grubszy niż większość standardowych AIO więc może o mobo wadzić. Nie wiem jak w tej konkretnej obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...