morpheouss Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Cześć, Mam dwie kości 8GB RAM Crucial Ballistix Sport LT 3000 CL15 na E-DIE microna, które chodzą na 3600MHz. Chciałbym wymienić je na 2x16GB, niestety Micron wycofał się z Ballistixów, więc nie mogę zakupic takich samych, tylko o wiekszej pojemnosci. Co polecicie zamiast nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Jaka płyta? Sprzedaj i kup nowe 2x16 4x8 może nie być wcale takie zajebiaszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morpheouss Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Płyta to x570 aorus elite. Dokładnie tak chcialem zrobic, tj sprzedac 2x8 i kupic 2x16. Z Ballistixow jestem zadowolony, ubolewam nad decyzja producenta i zastanawiam sie co teraz wybrac. Ew. rozwazam zakup uzywanych BL2K16G30C15U4W, gdyz wydaja sie tez byc na e-die. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia Może masz ochotę przygarnąć , możemy ponegocjować : https://www.olx.pl/d/oferta/g-skill-32gb-trident-z-royal-silver-3200-mhz-cl14-14-14-34-CID99-IDYmWKp.html?bs=olx_pro_listing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...