bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 mam pewien problem...... z dnia na dzien przestaly mi chodzic niektore teledyski (z tego co sie oreintuje zapsiane w mpgu) przy probie ich otwarcia odtwarzacz wywala, ze nie moze zaladowac odpowiedniego filtru zrodlowego :/ nie jest to kwestia uszkodzenia teledyskow, bo sciagnalem je raz ejszcze i to samo :/ przy codecach nic nie robilem w tym czasie co ciekawe przy przegladaniu folderu z w.w plikami widac ich podglad :/ zreinstalowalem nawet media palyera (teraz jest 9) help mi ;p aha dodam, ze tak zachowuja sie 2, lub 3 na 110 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 moderAtorze! usun ten post ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 A próbowałeś różnymi playerami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 A próbowałeś różnymi playerami?? inaczej nie zalozylbym topicu ;p ale to kur*** dzialalo!!!! i nagle przestalo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ja bym jendak radził reinstalke windy ,cos sie mogło nakopac z kodekami,mailem podobną rzecz kiedys z filmami tez chyba w mpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...